Προσελκύστε καινούριο πελατολόγιο και σημειώστε θεαματικά αποτελέσματα

Πόσοι χρήστες έχουν διαβάσει την προσφορά σας; Μαζί μας μπορείτε να αποκτήσετε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα.

Γιατί να γίνετε μέλος μας;

Πραγματικά απευθύνεστε σε όλους

Ιδιαίτερα το υψηλό ποσοστό των πελατών που δεν έχουν πρόσβαση σε κλασικά έντυπα φυλλάδια, καταλόγους και φυσικά ο σημαντικός αριθμός πελατών που μεταπηδούν από τα έντυπα φυλλάδια στα ηλεκτρονικά

80 χιλ.

80 χιλ. μοναδικούς επισκέπτες

Τους τελευταίους 12 μήνες έχουμε καταγράψει 80 χιλ. {strong}μοναδικούς επισκέπτες{strong}.

26 χιλ.

26 χιλ. λήψεις φυλλαδίων

Τον προηγούμενο μήνα μόνο, οι χρήστες μας έχουν πραγματοποιήση λήψη 26 χιλ. φυλλαδίων.

2 χιλ.

2 χιλ. εγγεγραμμένοι χρήστες

Γνωρίζουμε τα αγαπημένα καταστήματα 2 χιλ. χρηστών που επιστρέφουν σε εμάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ευρεία γκάμα

Os

Θα δημοσιεύσουμε την προσφορά του καταστήματός σας στον ιστότοπο fylladiomat.com.cy και στους ιστότοπους των συνεργατών μας, π.χ. στην εφαρμογή Kimbino για κινητά τηλέφωνα Android, Huawei, Θα δημοσιεύσουμε την προσφορά του καταστήματός σας στον ιστότοπο fylladiomat.com.cy και στους ιστότοπους των συνεργατών μας, π.χ. στην εφαρμογή Kimbino για κινητά τηλέφωνα Android, Huawei.

Evδιαφέροντα δεδομένα

Θα λάβετε ενδιαφέροντα δεδομένα marketing: δημογραφικά δεδομένα χρηστών, το ποσοστό επιτυχίας των επιμέρους φυλλαδίων ή το χρονικό διάστημα που αφιερώνουν οι επισκέπτες για να διαβάσουν τα φυλλάδιά σας.

Βελτιστοποίηση καμπάνιας

Τα αποτελέσματα των διαφημιστικών εκστρατειών σας είναι άμεσα στη διάθεσή σας. Μπορείτε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε όλα τα φυλλάδια και τους καταλόγους.

Email marketing

Στέλνουμε 2 χιλ. ενημερωτικά δελτία σε μηνιαία βάση, χάρη στα οποία μπορούμε να στοχεύσουμε τους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

Διαχείριση B2B

Παρέχουμε στους συνεργάτες μας ένα περιβάλλον διαχείρισης όπου μπορούν να διαχειρίζονται το περιεχόμενό τους και δεν χρειάζεται να διαχειρίζονται τους δικούς τους ιστότοπους.

Ατομική προσέγγιση

Αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργάτη σε ατομικό επίπεδο. Δημιουργούμε μια εξατομικευμένη προσφορά και παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

Το δικό σας περιβάλλον διαχείρισης

Η συνεργασία μας σας προσφέρει επίσης ένα απλό περιβάλλον διαχείρισης στο οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενό σας και έτσι να στοχεύετε τους πελάτες σας.

Προσθήκη προσφορών

Στο λογαριασμό σας B2B μπορείτε να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας - φυλλάδια, προσφορές, ροές προϊόντων. Μετά την επεξεργασία, η προσφορά σας είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες σας. Αν η καμπάνια σας θα ξεκινήσει αργότερα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε της δυνατότητας προγραμματισμού της δημοσίευσής της.

Διοίκηση υποκαταστημάτων

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε τα υποκαταστήματα των καταστημάτων σας και να αναθέτετε τις προσφορές σας σε αυτά.

Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία

Τα στατιστικά στοιχεία σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την πορεία της επιτυχίας των καμπανιών σας και να συγκρίνετε την απόδοσή τους σε σχέση με καμπάνιες της ίδιας κατηγορίας.

Ποια είναι η περαιτέρω διαδικασία;

Ενημερώστε μας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα ετοιμάσουμε μια προσφορά ειδικά για τις ανάγκες σας.

Δημιουργία λογαριασμού

Σας εγγράφουμε στο περιβάλλον B2B και σας αποστέλλουμε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Δύο μήνες δωρεάν

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τον ιστότοπό μας για δύο μήνες ή για 10.000 προβολές - ανάλογα με το ποιο από τα δύο θα προηγηθεί.

Επωφεληθείτε από ταπλεονεκτήματα

Επωφεληθείτε πλήρως από τη διαδικασία διαχείρισης B2B που σας επιτρέπει να προσεγγίζετε μαζί μας νέους πελάτες.